Tip: Kruiden en Specerijen in je keuken

Kruiden en specerijen

Welke kruiden en specerijen mogen er echt niet in jouw keuken ontbreken? Vandaag even geen recept, maar een keukentip!

Aangezien mij al enkele malen is gevraagd welke kruiden je het beste in huis kunt hebben, hierbij enkele tips. Naast zout en peper is er tegenwoordig natuurlijk een uitgebreid arsenaal aan kruiden beschikbaar.  Maar welke kun je nu het beste in huis hebben,  niks moet natuurlijk en smaken verschillen, zie dit dus alleen als tip.

Natuurlijk koop je niet alles in 1 keer, als je iedere week een gerecht maakt en daarvoor een nieuw soort kruid of specerij gebruikt, vul je je kastje vanzelf aan. Let er bij het koken op dat er verschil zit tussen de hoeveelheden die je moet gebruiken tussen vers en gedroogd.

In mijn eigen Kruiden en Specerijen kastje heb ik onder andere het volgende staan:

Tip: Haal gewoon al die kruiden en specerijen in huis die je nodig hebt en vul dit in de loop der tijd aan als je nieuwe gerechten met nieuwe ingrediënten maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 − 3 =