Index

A

Appelbrood met appel en kaneel

B

Bakkeljauw: niet helemaal Schevenings, maar op verzoek
Braadharing in het zuur
Broodje speklap van de snackbar
Broodje warm vlees voor na het stappen

C

Captains Dinner op mijn manier
Court Bouillon

E

Eenvoudige Scheveningse Vispakketjes uit de oven of van de barbecue
Eenvoudige variatie op Bonkie

G

Garnalenkroketten of bitterballen
Gebakken mosselen op een verrassend eenvoudige manier
Gehaktballen van toen
Gepocheerde vis met Zuurdoopje

H

Haring salade van 'Nieuwe Haring'
Haringtartaar met bosuitjes
Hollandse Garnalen of Krab Cocktail

I

Inlegkruiden voor haring

J

Joppiesaus, je eigen Joppiesaus in een handomdraai

K

Kabeljauw in een romige mosterdsaus
Kabeljauw met aardappelschijfjes uit de oven
Kabeljauw uit de Airfryer, super simpel
Kibbeling met een heerlijke frisse saus
Kruidige inmaakazijn voor vis

L

Lekkere lekkerbekjes voor de lekkerbek
Lekkere, frisse Vissalade

M

Makkelijke Vissoep met vis, garnalen en mosselen
Makreelmootjes in het Zuur
Makreelmousse op de klassieke manier
Mosselen in de schelp met kruidenboter
Mosselen Koken (Basisrecept)
Mosselsoep, een simpel maar lekker soepje

N

Noordzeekrabpoten in Court Bouillon

O

Ommekantje met Bakbloedworst en appel

P

Paella met vulling naar keuze
Paling in 't groen
Paling roken in een tafelmodel rookoven
Pannevisje op een nieuwe manier

R

Robertini, een heerlijk toetje uit de oven

S

Schevenings Duinkonijn zoals mijn moeder het bereidde
Schevenings Kokebakkie met basisbeslag
Schevenings toeristenrecept
Scheveningse Bonkies
Scheveningse Erwtensoep (Snert)
Scheveningse Kokebakkies met rijsbeslag
Scheveningse Poting (Jan in de zak)
Scheveningse Visburger
Scholfiletpakjes met garnalen en spek uit de oven
Schorseneren met Bechamelsaus
Sliptong gebakken in Roomboter
Sliptong met vruchten
Stoofvlees zoals Oma het maakte

V

Viskoekjes van puur vis en heerlijk gekruid
Visspiesen voor op de barbecue

Z

Zalmfilet van de barbecue
Zeekaak, de enige echte
Zomerse Vis Taco's in een handomdraai
Zure Haring zelf maken (inleggen)
Zure haringsalade met rode biet