Zure Haring zelf maken (inleggen)

Zure Haring zelf maken (inleggen). Is weer eens wat anders dan het potje uit de winkel.

Let op: Zie voor de inmaakkruiden het recept ‘Inlegkruiden voor haring‘.

Zure Haring zelf maken (inleggen)
Zure Haring zelf maken (inleggen)
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Zure Haring zelf maken (inleggen)
Zure Haring zelf maken (inleggen)
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Doe de haringen in een pot of schaal.
  2. Voeg 1 à 2 eetlepels van de inmaakkruiden en de azijn toe totdat de haring onderstaat.
  3. Laat minimaal 2 dagen staan voor het nuttigen van deze heerlijkheid.
Notities

Het overgebleven kruidenmengsel kan bewaard blijven in een goed afgesloten pot en later weer gebruikt worden.

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
29 − 29 =