Zomerse Vis Taco’s in een handomdraai
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm een oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de vis in blokjes.
  3. Verwarm de olie in een braadpan.
  4. Smoor de ui in de olie.
  5. Voeg de vis toe en laat twee minuten meebakken.
  6. Paprika’s erbij doen en laat die even meebakken.
  7. Voeg de seasoning mix toe samen met 1 dl water en de maïs.
  8. Breng dit aan de kook en laat 5 minuten koken.
  9. Verwarm de Tacoschelpen volgens de gebruiksaanwijzing in de oven.
  10. Vul de warme schelpen aan tafel met het vis-groentemengsel en serveer met de tacosaus.
  11. Lekker met ijsbergsla met een frisse dressing.
Notities

Eet smakelijk!

Foto afkomstig van Flickr door Amy Ross.