Zalmfilet van de barbecue

Zalmfilet van de barbecue. Super makkelijk te bereiden en overheerlijk, zeker met een extra rooksmaakje.

Zalmfilet van de barbecue
Zalmfilet van de barbecue
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Zalmfilet van de barbecue
Zalmfilet van de barbecue
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Leg een stuk aluminiumfolie op de barbecue en smeer in met olie.
  2. Bestrooi de zalmfilet aan beide kanten met het zout, peper en paprikapoeder.
  3. Leg de zalmfilet met de velzijde naar beneden op het aluminiumfolie
  4. Rooster de zalmfilet ongeveer 15 minuten met het deksel dicht.
  5. De zalm is klaar als hij stevig is.
  6. Serveer met wat plakjes citroen.
Notities

Als extraatje kan je wat rookmot op de barbecuekooltjes gooien voor een lekkere rooksmaak.

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *