Visspiesen voor op de barbecue

Visspiesen voor op de barbecue. Makkelijk te maken en eindeloos te variëren.

Ik ga in dit recept uit van kabeljauw, wijting, zeewolf, zalm en gamba’s, paprika en ui.

Uiteraard is de keuze in vis eindeloos te variëren in dit recept.
Eigenlijk kun je alle vis gebruiken die je in de winkel kunt kopen.
En ook qua groente kun je natuurlijk alle kanten uit met bijvoorbeeld courgette, cherrytomaatjes,
aubergine of misschien heb je nog wel wat anders in de koelkast liggen.

Visspiezen voor op de barbecue
Visspiesen voor op de barbecue
Recept Afdrukken
Visspiezen voor op de barbecue
Visspiesen voor op de barbecue
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Snijd de vis in mooie en gelijkmatige vierkante blokjes.
  2. Snijd ook de ui en de paprika in gelijke stukjes.
  3. Kruiden met wat peper en zout.
  4. Rijg de garnalen en de vis afwisselend met een stukje groente aan spiesen.
  5. Wrijf ze in met wat olie en rooster ze gaar op een niet te hete barbecue in ongeveer 8 minuten.
Notities

Eet smakelijk!!

Tip:
Neem absoluut verse vis en geen diepvries.

Foto afkomstig van Flickr door Tom Bridge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *