Schevenings toeristenrecept

Een zeer bekend Schevenings toeristenrecept: Schnitzel met patat en salade.

Schevenings toeristenrecept Schnitzel met patat en salade
Schevenings toeristenrecept
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Schevenings toeristenrecept Schnitzel met patat en salade
Schevenings toeristenrecept
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Voor de Schnitzels
Voor de Salade
Porties: personen
Instructies
De schnitzels
  1. Leg de varkenslapjes tussen 2 velletjes folie en sla ze wat platter met een deegroller.
  2. Vlees bestrooien met peper en zout (altijd kruiden voor het paneren).
  3. Vlees door de bloem halen daarna door het ei en als laatste door de paneermeel.
  4. Bak de Schnitzels 4 minuten, draai ze om en bak nog 4 minuten aan de andere kant.
  5. Leg op een bord en garneer met de citroen.
De salade
  1. Snijd de ijsbergsla en doe in een ruime schaal.
  2. Maak de dressing door de olie, azijn, mosterd, gembersiroop, worcestersaus en peper en zout met een garde door elkaar te “slaan”, voeg dan de ui toe en giet over de ijsbergsla.
  3. Even mengen en garneren met de eieren en de tomaten.
Notities

Serveren met patat of gebakken aardappeltjes.

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
2 + 8 =