Pannevisje op een nieuwe manier

Pannevisje op een nieuwe manier. Pannevisje is eigenlijk geen recept maar een kliekje, maar nu met een andere draai.

Ik wil er op deze manier toch een nieuwerwetse draai aan geven en het is gewoon heerlijk.

Pannevisje
Pannevisje op een nieuwe manier
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Pannevisje
Pannevisje op een nieuwe manier
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Voor het 'Pannevisje'
Voor de saus
Porties: personen
Instructies
  1. Zet de vis op in een pan met net zoveel water tot hij onderstaat, samen met de prei, de ui, azijn, boter, peper en zout en kook gaar (pocheer).
  2. Maak van de ingrediënten voor de saus een gebonden sausje.
  3. Schep de vis op een bord en overgiet met de saus.
Notities

Heerlijk met kruimige gekookte aardappelen en groente naar keuze.

Eet smakelijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 − 9 =