Ommekantje met Bakbloedworst en appel

Ommekantje met Bakbloedworst en appel. Heerlijk voor bijvoorbeeld tussen de middag.

(Vertaling voor Ommekantje is Sneetje brood)

Ommekantje met Bakbloedworst en appel
Ommekantje met Bakbloedworst en appel
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ommekantje met Bakbloedworst en appel
Ommekantje met Bakbloedworst en appel
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Smelt de boter in een pan (liefst met anti-aanbaklaag).
  2. Bak de bakbloedworst aan één kant krokant en bruin.
  3. Omdraaien en met de andere kant hetzelfde doen.
  4. Voeg de partjes appel toe en bestrooi met de bruine suiker (let op: Niet te bruin laten worden).
  5. Beleg een vers Ommekantje met de Bakbloedworst en de appel.
Notities

Eet Smakelijk.

Variëren kan natuurlijk naar eigen inzicht, bak een paar uiringen mee of een paar plakjes ontbijtspek.

Foto afkomstig van Flickr door mfrissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
40 ⁄ 20 =