Makkelijke Vissoep met vis, garnalen en mosselen

Makkelijke Vissoep met vis, garnalen en mosselen. Heerlijk als tussendoortje, maar zeker ook voor de lunch of als hoofdgerecht.

Makkelijke Vissoep met vis, garnalen en mosselen
Makkelijke Vissoep met vis, garnalen en mosselen
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Makkelijke Vissoep met vis, garnalen en mosselen
Makkelijke Vissoep met vis, garnalen en mosselen
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verhit een scheut olie in een pan.
  2. Fruit de uien ongeveer 2 minuten.
  3. De venkel en de prei en de knoflook toevoegen en nog ongeveer 3 minuten bakken.
  4. Voeg de tomatenblokjes toe, het water, de wijn en de visbouillonblokjes.
  5. Breng aan de kook en voeg de vis toe en kook tot de vis ondoorzichtig wordt.
  6. Voeg op het laatst de gekookte garnalen en de gekookte mosselen toe.
  7. Nog even op laag vuur laten staan tot de garnalen en mosselen warm zijn.
Notities

Eet smakelijk!

Heerlijk met stokbrood met kruidenboter.

Foto afkomstig van Flickr door Emily.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 − 7 =