Lekkere lekkerbekjes voor de lekkerbek

Lekkere lekkerbekjes voor de lekkerbek. Eenvoudig recept voor een heerlijke delicatesse.

Lekkerbekjes
Lekkere lekkerbekjes voor de lekkerbek
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Lekkerbekjes
Lekkere lekkerbekjes voor de lekkerbek
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Beslag
Porties: personen
Instructies
  1. Meng de eieren met de bloem de peper en het zout tot een papje en voeg de melk al roerend met een garde toe.
  2. Het beslag mag niet te dik zijn, dan wordt de vis niet gaar en ook niet zo dun dat hij van de vis afloopt.
  3. Laat het beslag een uur rusten op kamertemperatuur.
  4. Verwarm de olie in een vispan of een frituurpan tot 180 graden.
  5. Zorg ervoor dat de filets zoveel mogelijk van graatjes ontdaan is, want een lekkerbekkie met graten eet niet echt lekker weg.
  6. Haal de filets uit de koelkast, laat ze op kamertemperatuur komen en dep ze droog.
  7. Haal de filets door het beslag en laat ze voorzichtig in de olie glijden.
  8. Na een minuut of 5 uit de olie scheppen en uit laten lekken op keukenpapier.
Notities

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *