Lekkere, frisse Vissalade

Lekkere, frisse Vissalade, ’s ochtends gemaakt en ’s avonds zo op tafel.

Wat is er nou leuker dan te weten dat er na een lekkere zomerse dag, een heerlijke vissalade in de koelkast op je staat te wachten.

Vissalade
Lekkere, frisse Vissalade
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Vissalade
Lekkere, frisse Vissalade
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Voor de salade/garnering
Voor de saus
Porties: personen
Instructies
  1. Meng al de ingrediënten voor de saus met peper en zout naar smaak.
  2. Meng de aardappelblokjes, zalm of tonijn, garnalen, gerookte zalm, krab of surimi, kappertjes, het sjalotje, het bosuitje en de augurken in een schaal.
  3. Giet de saus erover en meng voorzichtig door elkaar.
  4. Schep alles in of op een gezellige schaal en garneer met de plakjes ei en tomaat.
  5. Afdekken met keukenfolie en in de koelkast zetten.
  6. Is na enkele uren op zijn lekkerst.
Notities

Heerlijk met toast of stokbrood en een glaasje wijn.

Eet smakelijk.

Foto afkomstig van Flickr door wcedward.

Een reactie op “Lekkere, frisse Vissalade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 × 5 =