Kabeljauw in een romige mosterdsaus

Kabeljauw in een romige mosterdsaus uit de keuken van toen. Veel plezier met koken en tast toe.

Kabeljauw in een romige mosterdsaus
Kabeljauw in een romige mosterdsaus
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Kabeljauw in een romige mosterdsaus
Kabeljauw in een romige mosterdsaus
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Voor de visliefhebber met flinke trek: Begin met het maken van de saus.
  2. Doe dun laagje water in de pan.
  3. Voeg het pakje boter en de mosterd toe.
  4. Breng aan de kook en laat het zachtjes koken.
  5. Voeg dan wat zout toe en laat het goed doorkoken en mengen.
  6. Leg de vis in de pan met het sausje en laat de vis mee pruttelen.
  7. Af en toe begieten met de saus.
  8. Na enkele minuten de vis omdraaien en ook weer begieten met de saus.
  9. Even afproeven of er nog iets bij moet, dat is echt naar eigen smaak.
Notities

Ook weer lekker met kruimige aardappels en een frisse salade of een groente naar keuze.

Eet smakelijk.

Een reactie op “Kabeljauw in een romige mosterdsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *