Kabeljauw uit de Airfryer, super simpel

Kabeljauw uit de Airfryer, super simpel. De Airfryer is niet alleen geschikt voor patatjes, maar voor nog zo veel meer.

Kabeljauw uit de Airfryer
Kabeljauw uit de Airfryer, super simpel
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Kabeljauw uit de Airfryer
Kabeljauw uit de Airfryer, super simpel
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Meng de paneermeel met de lente ui, peterselie en zout en peper naar smaak.
  2. Klop het eitje los in een schaaltje of kopje.
  3. Leg de vis in de Airfryer (eventueel op een stukje bakpapier of aluminiumfolie dat net iets groter is dan de visfilet. Niet veel groter om de doorstroming van de Airfryer niet te verstoren).
  4. Smeer met een kwastje de bovenkant van de vis in met het ei.
  5. Bedek de vis daarna met het paneermeelmengsel.
  6. Bak de vis in 8 à 10 minuten bij een temperatuur van 160 graden.
  7. En klaar is je Airfry visje.
Notities

Eet smakelijk!

Foto afkomstig van Flickr door Alexandra Moss.

Een reactie op “Kabeljauw uit de Airfryer, super simpel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *