Kabeljauw met aardappelschijfjes uit de oven

Kabeljauw met aardappelschijfjes uit de oven. Heerlijk en heel simpel te maken.

Kabeljauw met aardappelschijfjes uit de oven
Kabeljauw met aardappelschijfjes uit de oven
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Kabeljauw met aardappelschijfjes uit de oven
Kabeljauw met aardappelschijfjes uit de oven
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden.
  2. Leg de uiringen in een beboterde ovenschaal.
  3. Daar bovenop de aardappelschijfjes.
  4. Leg de kabeljauwfilet bovenop de aardappelschijfjes.
  5. Bestrooi de kabeljauwfilet met peper en zout naar smaak.
  6. Druppel de citroensap erover.
  7. Giet voorzichtig de wijn of de visbouillon in de ovenschaal.
  8. Meng de kaas met het paneermeel en de peterselie en verdeel dit over de kabeljauw.
  9. Leg er enkele klontjes boter op.
  10. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem in de voorverwarmde oven.
  11. Ongeveer 30 minuten in de oven met de folie erop, dan de folie verwijderen en nog 15 minuten de oven in.
  12. Uit de oven garneren met de schijfjes citroen en serveren met een frisse salade.
Notities

Eet smakelijk.

Foto afkomstig van Flickr door beautifulcataya.

Een reactie op “Kabeljauw met aardappelschijfjes uit de oven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *