Gehaktballen van toen

Gehaktballen van toen. Simpel en lekker.
Zoals ik ze ken uit mijn jeugd, heerlijk op een broodje of met een stamppotje.

Gehaktballen van toen
Gehaktballen van toen
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Gehaktballen van toen
Gehaktballen van toen
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Voor de gehaktballen
Voor de jus
Porties: personen
Instructies
  1. Meng het gehakt met de ui, peterselie, het ei, eetlepel mosterd, de nootmuskaat, beschuit, zout en peper naar smaak.
  2. Vorm ballen van het gehaktmengsel en druk die iets plat.
  3. Laat de boter op hoog vuur smelten in een braadpan.
  4. Braad de gehaktballen rondom lekker bruin.
  5. Voeg dan het hete water toe samen met de ketjap, ketchup en mosterd.
  6. Roer dit even door en leg het deksel schuin op de pan.
  7. Zet het vuur lager en laat de gehaktballen in een half uurtje gaar sudderen.
Notities

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *